KAKO KUPOVATI KOD NAS?

1 Potražite nas u Kapucinskoj 39.
2 Isprobajte najnovije kolekcije.
3 Odaberite najbolje za Vas.

Ako imate problema, obratite nam se slanjem e-pošte na butik.onaion@gmail.com. Svim kupcima nudimo popust od 10%. Hvala Vam!

RADNO VRIJEME

Pon-Pet 8:00 - 20:00
Sub - 8:00 - 13:00
Nedjeljom ne radimo!

UVJETI KORIŠTENJA

UVJETI OVOG UGOVORA MOGU SE PROMIJENITI OD VREMENA DO VREMENA, BUTIK ONA I ON d.o.o. GARANTIRA DISKRICIJU I TOČNE OBAVIJESTI. PRIJE SVAKOG KORIŠTENJA STRANICE, IMATE ODGOVORNOST PROVJERA KOJE ŽELITE DA SE OBAVIJESTITE PO SVIM UVJETIMA KORIŠTENJA.

Ova web stranica u vlasništvu je BUTIK ONA I ON d.o.o.i dostupna je samo u informativne i obrazovne svrhe. Pristupanjem i pregledavanjem ove web stranice prepoznajete i prihvaćate da se obvezuju i pridržavaju sljedećih uvjeta i pravila i svih važećih zakona. Prihvaćate prethodno navedeno bez ograničenja, ograničenja ili kvalifikacije. Ako se ne slažete sa bilo kojim od uvjeta sadržanih u ovom dokumentu, nemojte koristiti ovu web stranicu.

BUTIK ONA I ON d.o.o. ne daje nikakva jamstva ili jamstva u pogledu funkcionalnosti ili stanja ove web stranice, njegove prikladnosti za upotrebu ili da će njegova upotreba biti bez prekida, da neće biti grešaka, niti će sadržavati viruse ili druge štetne komponente oštetili vaš računalni sustav. PRISTUPOM OVU STRANICU ODGOVORNO PODRŽAVATE DA SVE MATERIJALE ILI INFORMACIJE NA OVOJ STRANICI DOKAZUJU VAS NA PODRUČJU "KAKO JE" BEZ GARANCIJA BILO KOJE VRSTE. BUTIK ONA I ON d.o.o. ODUZIMA SVE JAMSTVA ILI UVJETE, PISMENE ILI USLOVNE, STATUE, IZRAZENE ILI IMPLICIRANE, UKLJUČUJUĆE BEZ OGRANIČENJA, JAMSTVA ILI UVJETA TRŽIŠNOSTI ILI SPOSOBNOSTI ZA DOLIČNU SVRHU. Izričito prihvaćate da su navedena izuzeća dodatak i ne odgovaraju bilo kojem posebnom izuzeću navedenom drugdje u ovim uvjetima i odredbama uporabe. U mjeri u kojoj nadležnost kojoj podliježete ne dopušta isključenje određenih jamstava, takva isključenja se neće primjenjivati.

Pristupom ovoj web stranici ekspresno priznajete da BUTIK ONA I ON d.o.o. NE POSTOJI ODGOVORNO ZA NIKAkVU ŠTETU, SVE DIREKTNE, ILI POSREDNE, POSEBNE ILI POSLJEDIČNE, ZA KORIŠTENJE MATERIJALA, PROIZVODA ILI USLUGE ILI USLUGE DOSTAVA, PRESTANAK PRAVA ILI GUBITAK DOBITA, PODATAKA, POSLOVNIH ILI DOBROH, BILO NA UGOVORNOM ILI DODATNIM OSNOVIAA ILI DA NE POSTOJI OŠTEĆENJE ILI BILO KOJI DRUGI ODGOVOR ZA VAS A TAKO I TREĆU STRANU. Gore navedeno ne odnosi se na zahtjeve koji se odnose na smrt ili tjelesne ozljede. Izričito prihvaćate da je vaš jedini i isključivi lijek prestanak korištenja i pristup ovoj web stranici. Ako je nadležnost kojoj podliježete zabraniti bilo koji dio takvih ograničenja, tada se takav dio neće primjenjivati.

Ako nije drugačije određeno ovim uvjetima i odredbama korištenja, materijal koji se nalazi na ovoj web stranici je u vlasništvu ili na drugi način dostavljen BUTIK ONA I ON d.o.o. BUTIK ONA I ON d.o.o. ne jamči za zastupanje ili jamstvo činjenice da takav materijal ne krši prava treće strane. Ako u Izjavi o privatnosti nije drugačije određeno, vi prihvaćate i prihvaćate da se bilo koji podaci ili materijali koji elektronički dajete putem vašeg pristupa ili upotrebe ove web stranice smatraju da nisu povjerljivi. Prihvaćate da BUTIK ONA I ON d.o.o. na bilo koji način može upotrebljavati takve podatke i / ili materijale. Kao takvi, izričito dajete BUTIK ONA I ON d.o.o. pravo reproduciranja, ponovnog slanja i / ili objavljivanja takvih podataka i / ili materijala. Ako ovdje nije drugačije određeno, zaštitni znaci, logotipi i oznake usluga (zbirno, "Oznake") prikazani na ovoj web stranici su registrirane ili neregistrirane oznake tvrtke BUTIK ONA I ON d.o.o. ili trećih osoba i ne smiju se koristiti bez pismenog odobrenja BUTIK ONA I ON d.o.o. ili odgovarajućih vlasnika takvih maraka.

BUTIK ONA I ON d.o.o. zadržava pravo na praćenje i kontrolu pristupa ovoj web stranici u svako doba i poduzimanje svih potrebnih mjera. Pristupom na ovu web stranicu izričito se slažete sa bilo kojom takvom kontrolom i nadgledanjem od BUTIK ONA I ON d.o.o.

Specifičnost Uvjeta korištenja

Pregledavanjem ove web stranice moći ćete pristupiti vezama i referencama na druge web stranice. Te veze i reference daju se samo za praktične svrhe. BUTIK ONA I ON d.o.o. ne jamči da su informacije i / ili materijali sadržani u tim poveznicama ili njihova dostupnost točni i iscrpni. BUTIK ONA I ON d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koju drugu takvu web stranicu ili za informacije ili materijale objavljene na njima, niti preuzima nikakvu odgovornost za proizvode ili usluge koji se na njima nude. Ako vas BUTIK ONA I ON d.o.o. nije izričito pismeno odobrio, ne možete stvarati veze s drugih web stranica na ovu web stranicu.

Bilo kakve informacije ili materijali na Web stranici mogu se pokazati netačnim usprkos naporima BUTIK ONA I ON d.o.o. da web mjesto bude ažuriranO. BUTIK ONA I ON d.o.o. ne jamči da su informacije i / ili materijali sadržani na ovom web mjestu ažurirani, točni, bez grešaka ili potpuni.

BUTIK ONA I ON d.o.o. ne jamči i ne jamči da će informacije ili materijali kojima se pristupa putem ove web stranice ili putem njih biti neprekinuti ili bez grešaka, oštećenja, virusa ili drugih štetnih komponenti i da zbog toga neće biti nanesena šteta vašem računalnom sustavu, ili da će se svi takvi problemi koji su otkriveni ispraviti. Trebali biste poduzeti sve mjere predostrožnosti prilikom pristupa ovoj web stranici.

Strogo vam je zabranjeno unošenje na ili putem ove web stranice bilo kakvih podataka i / ili materijala koji mogu biti štetni za druge. Ne ograničavajući se na općenitost prethodnog, strogo vam je zabranjeno uključivanje, svjesno ili na drugi način, bilo kakvih podataka i / ili materijala koji mogu predstavljati klevetu, klevetu, klevetu ili opscenost, ili promicati mržnju ili na neki drugi način izazvati krivično djelo ili građansku odgovornost od strane bilo koje osobe ili entiteta. Osim toga, strogo je zabranjeno, svjesno ili na drugi način, manipulirati web stranicom ili unositi viruse, nedostatke ili bilo koje druge štetne komponente koje mogu prouzrokovati štetu web mjestu, BUTIK ONA I ON d.o.o. ili trećim osobama.

BUTIK ONA I ON d.o.o. zadržava sva svoja prava i resurse koji ovdje nisu izričito definirani. Ništa sadržano u ovim uvjetima i odredbama korištenja ne može se tumačiti kao davanje impliciranjem, zaustavljanjem ili na bilo koji drugi način bilo kojom licencom ili pravom prema bilo kojem autorskom pravu, patentu, zaštitnom znaku ili drugom intelektualnom pravu tvrtke BUTIK ONA I ON d.o.o. ili bilo koje druge osobe ili subjekta.

Uvjeti korištenja ove Web stranice tumače se i tumače u skladu sa zakonima RH i važećim zakonim EU, bez pozivanja na načela sukoba zakona. Slažete se da ćete biti vezani takvim zakonima i podvrgnuti ćete se nadležnosti sudova RH u vezi s tumačenjem ili primjenom odredaba i uvjeta upotrebe ove web stranice.

BUTIK ONA I ON d.o.o. može u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave izmijeniti i / ili izmijeniti i / ili na drugi način ažurirati i odrediti uvjete i odredbe korištenja ove web stranice. Izričito se slažete da ćete biti vezani takvim uvjetima koji su na snazi u vrijeme kada pristupite ovoj web stranici.

Ovu web stranicu upravlja BUTIK ONA I ON d.o.o. iz Osijeka u U Hrvatskoj. BUTIK ONA I ON d.o.o. ne jamči da su materijali na ovoj web stranici primjereni ili dostupni za upotrebu na drugim lokacijama. Oni koji odluče pristupiti ovoj web stranici s drugih lokacija moraju se pridržavati lokalnih zakona, ako i u mjeri u kojoj se primjenjuju lokalni zakoni.

Uvjeti korištenja ove web stranice primjenjuju se dok pristupate web mjestu i preživljavaju nakon toga. Bez obzira na činjenicu da pristup ovoj web stranici možda više nije izvediv, odredbe iz odjeljka 2, 3 i 4 uvjeta i odredbi ove web stranice ostaju u upotrebi.

COMPANY WALL CERTIFICATE

TOP