KAKO KUPOVATI KOD NAS?

1 Potražite nas u Kapucinskoj 39.
2 Isprobajte najnovije kolekcije.
3 Odaberite najbolje za Vas.

Ako imate problema, obratite nam se slanjem e-pošte na butik.onaion@gmail.com. Svim kupcima nudimo popust od 10%. Hvala Vam!

RADNO VRIJEME

Pon-Pet 8:00 - 20:00
Sub - 8:00 - 13:00
Nedjeljom ne radimo!

Pravila Privatnosti

Modna kuća Ona i On izuzetno cijeni povjerenje koje ste nam ukazali. Kao Vaš pouzdan partner tokom prethodnih više od 25 godina garantiramo Vam da ćemo čuvati privatnost podataka koje ste nam dostavili. Podrazumjevamo da ste time što koristite našu web aplikaciju prethodno pročitali i suglasili se sa općtim uvjetima korištenja i prodaje. Na našoj web stranici svi naši korisnici mogu redovno pratiti eventualne promjene općtih uvjeta korištenja i prodaje te posljedično način i namjenu obrade prikupljenih osobnih podataka. Naša stranica može sadržavati linkove ka drugim web stranicama. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika i Modna kuća Ona i On ne kontrolira, niti je odgovorna za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takve stranice imaju neodgovarajući sadržaj, sadrže viruse ili druge štetne materijale, vrijeđaju ili narušavaju autorska prava. Modna kuća Ona i On nije odgovorna za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika putem osobnih komentara ostavljenih u sekciji “vijesti”. Zadržavamo pravo da uklonimo sve poruke koje sadrže materijal koji smatramo nepristojnim, neprimjerenim ili na bilo koji drugi način neprihvatljivim. Ne smatramo se odgovornim niti smo u obavezi da pratimo komentare korisnika i samim tim odričemo odgovornost za sadržaj bilo koje objave, bez obzira da li proizilazi ili ne iz zakona o autorskim pravima, kleveti, privatnosti ili drugog.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja koje se tiču politike zaštite Vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa Vašim privatnim podacima, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: butik.onaion@gmail.com ili nas pozovite telefonom na broj +385 031 201 170 u periodu od 08:00 - 15:00h svakog radnog dana. U svakom trenutku možete nas zamoliti za upoznavanje sa Vašim podatcima koje obrađujemo, možete tražiti njihovo ograničavanje, brisanje, ispravljanje ili prenos podataka. Modna kuća Ona i On zadržava pravo da bez prethodnog obavještavanja u svako vrijeme, može promjeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici web mjesta, kao i da može da vrši izmjene i dopune svih uslova korištenja. Sve promjene uslova našeg poslovanja, uključujuči i opće uslove poslovanja i obradu podataka o ličnosti objavit ćemo na našoj web stranici. Naši registrirani korisnici će imati dodatnu privilegiju pošto ćemo ih obavjestiti slanjem odgovarajućeg obavještenja na dostavljene elektronske adrese. Međutim, bez obzira na ove pogodnosti registriranih korisnika molimo sve korisnike da redovno čitaju aktuelne opće uvjete poslovanja Modne kuće Ona i On te posljedično i namjenu i način obrade prikupljenih osobnih podataka u dijelu web stranice za to namenjenom. Svaki korisnik, bez obzira da li je registriran ili ne, može ukoliko želi da se informira o našoj politici privatnosti kao i o ostalim uslovima poslovanja i direktnim upitom na elektronsku adresu butik.onaion@gmail.com ili pozivom na telefonski broj +385 031 201 170 u periodu od 08:00 - 15:00h svakog radnog dana.

Modna kuća Ona i On za potrebe efikasnog i sigurnog poslovanja skuplja slijedeće podatke: ime i prezime, adresu i mjesto prebivališta, adresu elektronske pošte, kontakt telefonski broj, lozinku u šifriranom obliku te ostale podatke koje korisnik unese u obrasce na našem webu www.butikonaion.com. Korisnik odgovara za točnost unetih podataka. Navedeni podaci su nam neophodni kako bismo bili u mogućnosti da Vam isporučimo proizvode koje ste naručili u našoj online trgovini, kao i da Vas obavjestimo o trenutnom statusu porudžbenice. Također, podatke koristimo kako bi smo pružili podršku u slučaju da Vam je potrebna, u postupcima organizacija nagradnih igara, kao i u cilju unapređenja kvaliteta servisa i asortimana koji nudimo našim vjernim kupcima. Molimo Vas da nas obavjestite o promjeni bilo kog podatka koji se evidentira prilikom registracije. U slučaju promjene o kojoj nismo obavješteni nismo u mogućnosti da odgovaramo za bilo kakve nedostatke u pogledu efikasnosti realizacije Vaše narudžbenice, odnosno isporuke naših proizvoda. Podaci koje ste nam dostavili prilikom posjete i/ili registracije u našoj online trgovini se čuvaju i obrađuju u skladu sa internim pravilima poslovanja i bezbjednosti Modne kuće Ona i On, uz strogu kontrolu dostupnosti istih isključivo onim zaposlenima kojima su isti potrebni u cilju efikasnog obavljanja poslova. Zaposleni Modne kuće Ona i On su u obavezni da poštuju povjerljivost Vaših podataka. Modna kuća Ona i On podatke koje ste nam povjerili neće dostaviti neovlaštenim trećim osobama i sa njima će postupati u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka. Podatke možemo dostaviti trećim licima isključivo po zakonskoj dužnosti, ovlaštenim ustanovama, a u skladu sa važećom zakonskom regulativom Republike Hrvatske.

Modna kuća Ona i On ponekad koristi „kolačiće“ (Cookies) prilikom Vaših posjeta našoj web lokaciji kako bismo Vam pomogli da korištenje našeg web prostora prilagodite Vašim potrebama i kako bi ste pretraživali sve što želite brže i efikasnije. Pojedinačnom korisniku se na početku posjete dodeli kolačić za identifikaciju i praćenje. Modna kuća Ona i On može na korisnikov kompjuter spremiti i druge kolačiće, kao što su identifikacijski broj korisnika u šifriranom obliku (za prepoznavanje korisnika prilikom slijedeće posjete). Kolačići se u memoriju servera pohranjuju samo za vrijeme trajanja posjete i brišu se nakon jednog sata neaktivnosti, dok su trajni kolačići pohranjeni na kompjuteru korisnika 2 godine, nakon toga postanu neaktivni. Naši kolačići ne mogu da budu korišteni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računalu. Vaši podatci se skladište tek po dobijanju vaše izričite suglasnosti ili ako je to apsolutno neophodno da biste mogli da koristite ponuđenu uslugu i pristupite joj. Svaki korisnik u svakom trenutku može da izbriše kolačiće iz svog računala ili mobilnog uređaja, pokretanjem odgovarajuće opcije u Vašem Internet browser-u.

Možete se prijaviti na naše e-novosti kojima Vas, do opoziva, obavještavamo o: novostima u ponudi u našem dućanu ili maloprodajnim objektima, tekućim marketinškim aktivnostima, popustima za vjernost-program lojalnosti, nagradnim igrama, posebnim događajima koje Modna kuća Ona i On organizira, kao i o svim drugim aktuelnim događanjima vezanim za Modnu kuću Ona i On. Nakon popunjavanja obrasca, korisnik će na navedenu elektronsku adresu primiti poruku potvrde. Korisnik potvrđivanjem odgovarajućeg obrasca do opoziva ostaje prijavljen na e-novosti Modne kuće Ona i On ( opt-in odobrenje ). Bilo kada korisnik može pismeno ili klikom na dugme Odjava u e-novostima ili putem mobilnog uređaja u formi sms-a zatražiti da operater osobnih podataka trajno ili privremeno prestane koristiti njegove podatke u cilju direktnog marketinga što će biti učinjeno u roku od 15 dana od dana prijema zahtjeva.

Našu trgovinu možete koristiti kao „Registrirani korisnik“ ili kao „Gost“. Registrirani korisnici u postupku registracije prosljeđuju zahtjevane podatke. Svaki registrirani korisnik dobije svoje korisničko ime i lozinku, koja je tajna i poznata isključivo korisniku. Potrebno je da korisnik garantira da će svojim korisničkim imenom i lozinkom upravljati isključivo osobno, odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik osobno odgovara za sadržaj koji upisuje na naš web. Konačni kupac u našem buutiku je isključivo onaj registiran korisnik, odnosno neregistrirani. Korisnik (gost) koji kupuje robu za svoje potrebe ili neprofitnu djelatnost. U našoj trgovini kupac je isključivo fizička osoba.U slučaju da se korisnik registrira, Modna kuća Ona i On će upisane podatke o kupcu, do opoziva, koristiti za obradu korisnikove narudžbenice, pripremanje drugih relevantnih ponuda, kao i za marketinške analize koje će pomoći u poboljšanju naše prodajne ponude. Podaci mogu biti korišteni i za ponovljeni marketing. Trvrtka Modna kuća Ona i On podatke čuva do opoziva ili odjave u skladu sa zakonskom regulativom Republike Hrvatske. Korisnik se može bilo kada pismeno odjaviti mailom poslatim na butik.onaion@gmaol.com. U slučaju da korisnik želi izbrisati korisnički račun, e-obavještenje mora sadržati slijedeće podatke: naslov poruke treba biti za Ukidanje korisničkog računa; u sadržaju poruke molimo navedite ime i prezime korisnika, adresa i elektronska adresa na koju se korisnik registrirao; poruka mora biti poslana sa elektronske adrese sa koje se korisnik prijavio kao registrirani član.

Obrasci i Mreže

Korisnik našeg web mjesta može modnoj kući Ona i On postaviti specifična pitanja posredstvom kontaktnih obrazaca koji su na našoj stranici dostupni na više mjesta ili alternativno putem elektronskih adresa. Podaci koje korisnik dostavi prilikom postavljanja željenih upita će biti korišteni za rješavanje korisnikovih pitanja. E-adrese navedene na web stranici nisu lične, već poslovne e-adrese modne kuće Ona i On. Znači, iste nisu vezane za jednu konkretnu fizičku osobu nego podatke dostavljene ovim putem mogu obrađivati različite osobe, a sve u cilju brzog i efikasnog rješavanja korisnikovog pitanja. Slanjem e-poruke posredstvom web obrasca ili na adrese navedene na tom web mejstu korisnik se slaže sa općim uslovima korištenja naše trgovine koja se nalazi na adresi www.butikonaion.com.

Klikom na ikonu neke od društvenih mreža (Facebook, Instagram, Twitter itd.) koje se nalaze na web stranici Modne kuće Ona i On, korisnik može jednostavno pristupiti našem profilu na željenim društvenim mrežama. Pored naših profila korisnik može da pristupi i objavama drugih profila na društvenim mrežama različitih sadržaja povezanih sa Modnom kućom Ona i On. Klikom na neku od ponuđenih ikona društvena mreža će omogućiti korisniku efikasno i brzo relevantne informacije, a sve u skladu sa korisnikovim web aktivnostima i izabranim preferencama.

Modna kuća Ona i On za prijenos svih osobnih podataka naših korisnika koristi tehnologiju SSL, koja vodi računa o kodiranju svih informacija. U slučaju da u budućnosti izaberete plaćanje platnom karticom podaci o platnoj kartici koje korisnik unese u kodiranom se obliku prenose iz korisnikovog kompjutera neposredno u autorizacioni server banke. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, povjerljive informacija se prenose putem javne mreže u kriptiranoj formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantira procesor platnih kartica, tako da se kompletan proces naplate obavlja na internet stranicama banke. Provjera podataka vrši se direktno između kupca i banke. Podaci o platnoj kartici nisu ni u jednom trenutku tokom transakcije dostupni našem sistemu. Plaćanje svih narudžbenica u Republici Hrvatskoj se vrši u kunama (HRK). Ukoliko se korisnik opredjeli za plaćanje platnim karticama inozemnnih Banaka, iznos transakcije u kunuma bit će konvertiran u valutu Banke (EUR). Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertiran iznos će se konvertirati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Ako je negdje istaknuta cijena artikla, ta cijena navedena na stranici u kunama je fiksna, međutim zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste kada istu prevedete u lokalne valute izdavatelja bankovnih kartica ili kada uporedite euro cijenu na našoj stranici sa cijenom u eurima koja je primenjena u postupku naplate tj. konverzije eura u kune.

Operater svih osobnih podataka je Modna kuća Ona i On, Sjenjak ul 117, 31000 Osijek. Eventualna pitanja o privatnosti i obradi podataka možete postaviti na elektronsku adresu: butik.onaion@gmail.com ili nas pozvati telefonom na broj +385 031 201 170, u periodu od 08:00 - 15:00h svakog radnog dana. Ukoliko Vam je zgodnije, možete nam se obratiti i pismom na gore navedenu poštansku adresu.

Osnovni podaci o nama:

OIB

103288293

MB

17547879

TVRTKA ( puni naziv )

ONA I ON d.o.o.

Ime i prezime ovlaštene odobe

Ivanka Đapić

Sjedište tvrtke (ulica i broj, mjesto)

Sjenjak ul. 117, 31000, Osijek, CRO

Broj telefona

+381 12 719 52 36

Broj telefona online prodavnice

+385 031 201 170

E-mail

bitukonaion@gmail.com

Web stranica

butikonaion.hr

Obveznik PDV

Da

Naziv banke

Privredna Banka Zagreb

Broj računa

150-0000000035264-76

 

Vaš BUTIK ONA I ON d.o.o.
 

COMPANY WALL CERTIFICATE

TOP