KAKO KUPOVATI KOD NAS?

1 Potražite nas u Kapucinskoj 39.
2 Isprobajte najnovije kolekcije.
3 Odaberite najbolje za Vas.

Ako imate problema, obratite nam se slanjem e-pošte na butik.onaion@gmail.com. Svim kupcima nudimo popust od 10%. Hvala Vam!

RADNO VRIJEME

Pon-Pet 8:00 - 20:00
Sub - 8:00 - 13:00
Nedjeljom ne radimo!

Načini Plaćanja

Omogućili smo Vam jednostavne i efikasne modele plaćanja za sve Vaše kupovine u butiku Ona i On d.o.o. i to:

1. Plaćanje platnim karticama
2. Plaćanje platnim karticama na 6 mjesečnih rata bez kamate
3. Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, isključivo za kupovinu i isporuku na teritoriji Republike Hrvatske.
4. Plaćanje gotovinom

Svoju narudžbu možete platiti koristeći Visa, Mastercard, Maestro, American Express kartice, bilo da kupovinu obavljate na teritoriji ili van teritorije Republike Hrvatske. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Ni jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Odabirom odgovarajućeg načina plaćanja (jednokratno ili plaćanje na rate) bićete preusmjereni na stranicu banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Potrebno da unesete slijedeće podatke: Broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, možete pročitati sa Vaše kartice na slijedeći način: Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, povjerljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Unos i provjera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke, a Internet posjetitlj nema uvid u podatke koji se razmjenjuju. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Plaćanje rezidentima Repubike Hrvatske je dozvoljeno isključivo u valuti HRK. U slučaju nepoštovanja pravila kupac snosi krivičnu i materijalnu odgovornost. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje. U slučaju povrata sredstava, kada ste robu platili nekom od platnih kartica, obavezujemo se da ćemo povrat sredstava izvršiti isključivo preko platne kartice kojom ste izvršili plaćanje (VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja) ili uplatom na Vaš tekući račun. Banka će na zahtjev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice sa koje je artikal i plaćen. Ne možete ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtjevati povrat sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korištenjem neke od platnih kartica.

Ukoliko želite da kupite neki proizvod u našoj trgovini, a da isporuka bude na teritoriji Republike Hrvatske, imate dodatnu mogućnost plaćanja pouzećem gotovinski u trenutku isporuke putem kurirske službe. U slučaju povrata sredstava kada ste robu platili u gotovini obavezujemo se da ćemo povrat sredstava izvršiti isključivo preko platne kartice (VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja) ili uplatom na Vaš tekući račun. Ne možete ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtjevati povrat sredstava u gotovini za transakciju izvršenu u gotovini.

Artikle butika Ona i On d.o.o. možete platiti za isporuku na teritoriji Republike Hrvatske kako platnim karticama, tako i pouzećem gotovinski, u trenutku isporuke putem kurirske službe. Naručene proizvode šaljemo Vam u roku od 3-5 radnih dana od prijema potvrde narudžbe. Ukoliko izaberete način plaćanja pouzećem plaćanje ćete izvršiti kurirskoj službi pri isporuci pošiljke. Molimo Vas da pripremite tačan iznos otkupnine. U slučaju da izaberete plaćanje platnim karticama imat ćete tokom procesa kupovine mogućnost izbora: plaćanje platnim karticama ili plaćanje platnim karticama na 6 mjesečnih rata. U ovisnosti od izabrane opcije kupovinu proizvoda ćete obaviti tako što će Vam cijeli iznos kupovine biti naplaćen u postupku. Alternativno, možete kupovinu obaviti tako što ćete izabrati opciju plaćanja na rate. Plaćanje svih narudžbenica u Republici Hrvatskoj se vrši u kunama (HRK).

Artikle butika Ona i On d.o.o. možete platiti za isporuku van teritorije Republike Hrvatske isključivo platnim karticama tokom procesa kupovine u našoj trgovini, na način kako je to opisano procedurom plaćanja platnim karticama. Ukoliko se korisnik opredjeli za plaćanje platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, iznos transakcije u kunama bit će konvertiran u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Hrvatske. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertiran iznos će se konvertirati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primjenjuju operateri platnih kartica. Cijena nije navedena na web stranicama, međutim zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja kada istu prevedete u lokalne valute izdavalaca bankarskih.

Ukoliko niste u mogućnosti da izvršite plaćanjem ni jednim od navedenih načina, molimo Vas kontaktirajte nas na email adresu butikonaion@gmail.com ili nas pozovite telefonom na broj +385 031 201 170 u periodu od 08:00 - 16:00h svakog radnog dana za sve dodatne informacije.
Važno: Potvrdom narudžbe, saglasni ste sa uslovima Načina plaćanja.

Želimo vam uspješnu kupovinu!

Vaš butik Ona i On d.o.o.

COMPANY WALL CERTIFICATE

TOP